måndag 25 juni 2018

7 tandkrämstuber och 3 ketchupflaskor

Nu bor vi alla på plats. Mamma, Pappa, mormor, morfar och lilla J. 131 kvm. Vi flyttade från en lägenhet på 90 kvm och mormor och morfar från en på 50 kvm. Ändå känns det som om vi har plats för det mesta. Varje dagar sorterar vi, städar och fixar till något nytt. Det stora utsorteringsarbetet har vi dock inte gett oss in på än.  De 7 tandkrämstuberna är vi inte oroliga för. Med 4 vuxna i huset kommer de gå åt. De 3 ketchupflaskorna blir lite svårare, speciellt i och med hur sällan vi äter ketchup. Vi får göra lite korv med potatis eller liknande.

Men sen har vi alla dubletter och trippletter osv. Vi har två nästan nya blenders. Vi har så många tallrikar, tillbringare, och skålar. Bestiken vill jag inte tänka på. Det blir mycket shpock och blocket framöver.

Vi har även lite smått gett oss in på arbetet i källaren genom att begära in offerter. Ett företag har varit på besök. Ett till kommer imorgon. Vi hade en offert vi fick från den tidigare ägaren. Jag har 2 företag till som uttryck intresse som jag ska försöka få offerter från. Just nu är planen ett badrum, ett tv-rum, ett kontor (blivande air-hockey rum) och ett gym/förråd. Detta hoppas vi bygga från en källare som ser ut så här just nu:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar