torsdag 27 december 2018

Hemmajobb på jullovet

Hoppas ni haft en god jul kära läsare!

Nu har vi bott här i ett halvår. Det känns som om vi bott här längre med tanke på allt vi fått gjort. Just nu kämpar vi på med gymmet.  Vi försöker lista ut hur man putsar väggar och behandlar betonggolvet. Sen ska en lyftar-platform byggas. Helst ska det vara klart till den 7de när skolan börjar igen. Jag ska också hinna planera lite lektioner och socialisera med vänner. För att inte nämna mysa med lilla J. Man känner sig lite...
Busy Mum Stock Vector - 9242148

Lilla J växer hela tiden. Han lurades till att ta sina första steg på julafton. Han älskar att springa runt med någon som håller i hans händer. Men på julafton höll han i handtaget till pulkan. Han måste trott det var ett finger för han gick med handtaget som om det var en hand. Lilla J's stora hobbies just nu inkluderar att gå/springa med hjälp eller att öppna ett skåp/låda och dra ut allt som finns där. Det har krävts ett stort städengagemang från de vuxna här hemma för att få det så rent som det faktiskt är.

Familjen provar även på modern konst i källaren. Morfar, pappa och jag gör en tredjedel var utan att se vad de andra målar. Sen målar mormor över så att allt binds ihop. Sist kommer lilla J få sätta hand och/eller fotavtryck. Gemensam konst. Det är förvånansvärt jobbigt att måla. Trots att jag fick använda en konstnärsstudio värt av material så är det fortfarande en pensel med dess brister på en ojämn vägg som målas. Det innebär att man får lust att svära varje gång det inte blir ett rakt streck som man tänks sig. Det är lite som när man ska sätta på sig eyeliner. Av någon anledning vill den aldrig ligga så som jag vill att den ska.
Image result for eyeliner fail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar