tisdag 31 december 2019

Gott nytt år!

Mitt val av julkort i år! Man känner sig lite som tuppen i detta foto. Man försöker gå rak man det har varit ett tufft år. Mycket har i alla fall blivit gjort och nu går året mot sitt slut. Jag hoppas på ett lugnare 2020 men vet att sannolikheten att det blir lugnt är ganska nära noll. I mars hoppas vi att allt går bra med förlossning och sen har bi ny bebistid, fast denna gång med en 2-åring också. Sen har vi lyckats få igenom vårt bygglov och hoppas nu få en firma som kan börja i mars eller april.

Innan det är det heltidsarbete, lilla J's två-årsdag och att försöka hitta så mycket delar av hög kvalitet till tillbyggnaden på andra-hands-marknaden som jag kan. Dessutom ska matsalen byggas klart och en ny förvaringshylla byggas i lilla tv-rummet. Om det inte räcker så försöker jag även gå igenom allt som finns i huset och sortera vad som ska vara kvar. När tillbyggnaden väl kommit igång ska vi även arbeta där med att måla och lägga golv. Puh! Det är bra att vi är många!

Så till alla er stackare som sitter i samma över-arbetes hets som vi, och till er andra som förhoppningsvis hittat lite lugn, Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar