fredag 20 juli 2018

Källargymsdrömmen - del 4 - Status

Del 4 - Status


I del 1-3 har vi pratat om visionen, om hur det kan möbleras upp och även en del om specifik utrustning. Nu ska vi gå igenom vad som hänt hittills och vilka förändringar som skett i planerna.

Ny planlösning
Utöver husets hjärta (gymmet) ska källaren även rymma ett badrum och ett förråd. Efter att ha laborerat med ytor också för badrum och förråd har vi kommit fram till en lösning som ser ut såhär:


Spinningcykel
Inköp nummer ett!
En svart Body Bike Supreme. Den ser nu ut såhär:
Lite kärlek behöver den, men funktionen är 100 %. Den påstås vara 4-5 år gammal och ska ha servats för ett halvår sedan. Vi hoppas väl att det stämmer... Det finns lite rost från all svett på sidan, intill navet, men det kanske inte syns på bilden.

Hur som helst kommer den att gå varm i källargymmet! High Intensity Interval Training!







Känner jag Nicci rätt kommer hon att pimpa cykeln, kanske såhär:















Skivstång
Det kommer antagligen att bli en skivstång på 180cm istället för en tävlingsstång för damer som är runt 200cm. Enbart för att det är praktiskt, av utrymmesskäl. För våra behov är det fullt tillräckligt. Det blir givetvis en stång som kan lasta bra många fler kilon än jag kan lyfta. En rejäl doning, men något kortare helt enkelt...

Graffiti
Efter att ha sett över kostnadsbilden för att göra källaren beboelig har vi kommit fram till att den bästa lösningen är, håll i er nu, att låta väggar och tak se ut som fan med gammalt snett kakel med borrhål i, graffiti på väggarna osv.  En win-win-situation har alltså uppstått. Ett fränare gym till lägre kostnad. Oslagbart! Det kan till och med bli aktuellt att skapa graffitikonst nere i gymdelen. Kanske såhär:
Källa: http://www.mariliacoutinho.com/valhalla-building-barbell-club/
 Här kommer mer inspiration:

Källa: https://mariannegv.wordpress.com/2013/10/25/gods-monsters-humans-abstracts/
En lite enklare:

 Eller något färgglatt helt enkelt:

Ja, det är de huvudsakliga förändringarna som skett sedan del 3.

Tunga hälsningar,
CG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar