lördag 24 mars 2018

Imorgon är det visning...

Idag har jag ammat i otroliga mängder. Förut var jag orolig att han mådde dåligt om han spydde för mycket från amningen men från vad folk har sagt så kan han inte få för mycket så han ska få hur mycket han vill hur länge han vill (Han fick aldrig för lite mat utan gick upp i vikt bra). Än så länge verkar det fungera. Han har inte varit ledsen en enda gång idag. Inte ens på övergången från eftermiddag till kväll när han ofta kan bli lite orolig. Som mamma får man dock inte glömma att dricka sin extra liter av vatten varje dag.

Nästa vecka är påsk och som alltid hamnar man i den jobbiga positionen att planera inför skärtorsdagen. Ska man köpa godis och hur mycket? Jag tänker alltid (både på skärtorsdagen och halloween) att det kan komma många barn och man vill vara beredd. Problemet är då när inte så många kommer och man har en stor godispåse själv. Vad ska man göra med den? Det slutar med att man äter hela och sedan ångrar vad man gjort mot sig själv. Så köpa eller inte köpa? Och om köpa hur mycket då?

Image result for påskgodis

50-tals huset är sålt. Det gick för 250 000 mer än vårt bud så jag är nöjd med att säljaren inte blivit ledsen när de sa nej till vårt bud. För vår del ska vi på visning imorgon av vårt favorithus och håller tummarna att vi slutligen hittat rätt. För att inte nämna att vi hoppas att det inte blir andra som också bjuder så att priset trissas upp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar